Wil jij ons helpen?

Een groep met meer dan 35.000 leden bouw je niet zomaar op. Het is niet alleen een kwestie van steeds heel veel mensen uitnodigen, maar juist zorgen dat je wordt gevonden door de juiste mensen en dat mensen de groep zo waardevol vinden dat ze lid willen blijven. Daarom zijn we natuurlijk echt wel trots op RuM (Roept u Maar).

Annemarie begon in 2012 alleen, nadat het idee ontstond tijdens een gesprek met collega-journalist Sigrid. Ze kreeg na een aantal jaren pionieren hulp van medebeheerders. Intussen is medebeheerder Marlies er ook alweer heel wat jaren bij. Samen zorgen we ervoor dat de boel draait: dat oproepen aan de regels voldoen, discussies niet uit de hand lopen (het is tenslotte geen discussieplatform) en leden worden goed- of afgekeurd (bijvoorbeeld als ze vooraf niet akkoord gaan met de regels). Dat doen we tussen de bedrijven door, want we hebben ook werk/huishouden/gezin/sociaal leven.

Geld verdienden we er de eerste acht jaar lang niet mee, dus je begrijpt: je moet toch een zekere liefde voor de groep hebben als je dit zo lang doet. Die liefde heb jij misschien ook wel. Als jij je waardering toont door een financiële bijdrage te doen, help je ons daar enorm mee. Door eenmalig een donatie te doen, help je om RuM (Roept u Maar) in stand te houden en te laten groeien. Op die manier krijgen journalisten nog meer kans om de perfecte interviewkandidaat te vinden en wordt de mogelijkheid voor mensen om in de media te komen ook groter. Win-win toch?

Doneren kan door een bedrag naar keuze direct over te maken op NL27 INGB 0008 7186 70, ten name van Bureau RuM (o.v.v. donatie RuM). Ben je mediamaker en wil je de Facebookgroep gebruiken om oproepen in te plaatsen? Kijk dan bij het RuM-abonnement voor meer info.