Voorwaarden RuM-abonnement

Voorwaarden RuM-abonnement

Als je als mediamaker een abonnement neemt op RuM (Roept u Maar), mag je zolang dat abonnement loopt oproepen plaatsen. Daar zitten wel een aantal voorwaarden aan, omdat we RuM willen houden zoals het is: een groep waarin je middels een concrete oproep interviewkandidaten zoekt en vindt. Daarom ga je als je een abonnement afsluit voor 1, 6 of 12 maanden automatisch akkoord met het onderstaande:

  • Je oproepen moeten voldoen aan de geldende RuM-eisen (o.m. concrete oproep plaatsen, vermelden voor welk medium je zoekt, geen promopraatje, houd het beschaafd etc). Voldoet een oproep hier niet aan? Dan behoudt het beheer zich het recht voor om de oproep te verwijderen. 
  • Plaats ook geen foto’s die niet van jou zijn, zelfs niet met een logo erin. Gebruik een eigen foto of een rechtenvrij beeld bij je oproep. Doe je het niet, dan kan je oproep ook worden verwijderd.
  • Het is niet toegestaan om iets anders te plaatsen in de groep dan een zoekopdracht voor interviewkandidaten. Dus, zoals altijd al geldt: geen reclame/pr, winacties, goede doelen etc.
  • Alle abonnementen zijn persoonsgebonden. Het is niet toegestaan om oproepen te delen voor andere mediamakers die interviewkandidaten zoeken. Die collega kan zelf een abonnement afsluiten. Zodra we merken dat je voor anderen plaatst, wordt de oproep verwijderd. Indien het herhaaldelijk gebeurt, wordt de toestemming om automatisch te plaatsen weer ingetrokken.
  • Als je een oproep plaatst en weinig of zelfs geen reacties krijgt, mag je gedurende de periode dat je abonnement loopt zeker nogmaals de oproep delen. Het is een grote groep en leden zijn op verschillende momenten actief, dus je hebt kans dat je op een ander moment of met een iets aangepaste oproep wel reacties krijgt. Verwijder wel de eerdere oproep. Dat doe je zo: klik rechtsboven in de Facebookgroep op de drie puntjes en ga naar ‘Je inhoud’. Dan zie je wat je allemaal hebt gepubliceerd en kun je naar het betreffende bericht gaan door te klikken op ‘Bekijken in groep’. Klik daarna rechtsboven in je bericht op de drie puntjes en ga naar ‘Bericht verwijderen’.
  • RuM is geen discussieplatform. Als het uit de hand loopt, kan reageren onder een post worden uitgeschakeld of wordt de oproep automatisch verwijderd. Je kunt dit voorkomen door bij onderwerpen – waarvan je van tevoren al weet dat er discussie van komt of waarvan je merkt dat ze discussie opleveren – meteen de opmerkingen onder de post uit te schakelen en te vragen of mensen via DM of mail reageren. Zo filter je meteen de echt geïnteresseerden eruit.  

Mocht er iets zijn waarvoor je het beheer nodig hebt, contact ons dan via info@bureaurum.nl

Het beheer van RuM (Roept u Maar)