RuM-Abonnement

Het RuM-abonnement

Een RuM-abonnement is nodig voor mediamakers om oproepen te plaatsen in de Facebookgroep RuM (Roept u Maar). Zonder tussenkomst van/wachten op het beheer, maar wel volgens de regels van Bureau RuM. Geen mediamaker? Dan kun je net als voorheen geen oproepen plaatsen, maar wel gratis lid worden/blijven en reageren op oproepen.

De opties voor een abonnement zijn als volgt:

    • Weekabonnement: € 6,00 excl. btw
    • Halfjaarabonnement: € 25,50 excl. btw
    • Jaarabonnement: € 44,00 excl. btw

Alle abonnementen zijn gekoppeld aan een persoonlijk Facebookaccount (geen bedrijfsaccounts of pagina’s). Lees hier de voorwaarden. Als je een abonnement afsluit, ga je hier automatisch mee akkoord.

De abonnementen lopen vanzelf af, de goedkeuring wordt aan het einde van de looptijd verwijderd. Je kunt een nieuw abonnement afsluiten via de website, waarna je goedkeuring wordt hersteld of – als je op tijd een nieuw abonnement afsluit – direct wordt verlengd.

Let op: als je een abonnement hebt afgesloten, moeten we je de eerste keer handmatig toestemming geven om berichten in de Facebookgroep te kunnen plaatsen. Even geduld dus. 🙂 Of stuur een mail als het echt lang duurt: info@bureaurum.nl.

RuM Weekabonnement

6,00

Een week lang oproepen plaatsen, loopt automatisch af. Zet het Facebookaccount waarop je goedkeuring wil ontvangen in de bestelnotities.

RuM Halfjaarabonnement

25,50

6 maanden lang oproepen plaatsen, loopt automatisch af. Zet het Facebookaccount waarop je goedkeuring wil ontvangen in de bestelnotities.

RuM Jaarabonnement

44,00

12 maanden lang oproepen plaatsen, loopt automatisch af. Zet het Facebookaccount waarop je goedkeuring wilt ontvangen in de bestelnotities.