Dank voor alle donaties. Hartverwarmende reacties ook, heel fijn! We gaan nu een stapje verder in de professionalisering van RuM (Roept u Maar), omdat veel mediamakers ermee zijn geholpen. Om het voor jullie nog makkelijker te maken om interviewkandidaten te vinden, introduceren we ons abonnementensysteem. Dat houdt in dat je als mediamaker zonder tussenkomst van het beheer je oproepen kunt plaatsen. Je kunt je oproep dan direct doorzetten in de groep en hoeft dus niet te wachten als je een spoedoproep hebt. 

RuM-abonnement
Je kunt een halfjaarabonnement (à 4 euro per maand) afsluiten. Plaats je niet zo vaak een oproep? Dan kun je ook per kwartaal (à 4,50 euro per maand) of per maand (à 5 euro per maand) betalen. Als je niet betaalt, kun je helaas vanaf 1 februari 2021 ook geen oproepen meer plaatsen in de groep. Je kunt het abonnement hier direct afsluiten.
Heb jij als mediamaker al eenmalig gedoneerd of ben je zelfs maanddonateur geworden? Neem dan contact met ons op (zie mailadres onderaan dit bericht), dan verrekenen we je donatie met het abonnementsgeld. 

Doneren
Als je geen mediamaker bent, kun je net als voorheen lid zijn maar geen oproepen plaatsen in RuM. Je mag natuurlijk wel (blijven) doneren als dank voor de mogelijkheden die RuM jou biedt. ♡ Dat kan hier. Ook kan Bureau RuM je helpen bij het zoeken naar publiciteit voor je product of dienst. Meer weten? Mail naar info[at]bureaurum.nl